Vanaf februari is ons team versterkt met een nieuwe accountmanager: Erwin van den Broek. In deze functie vormt Erwin de schakel tussen opdrachtgevers van Exes Group en de engineers in India. Bovendien zal hij de oplossingen van Exes om arbeidsintensieve engineering activiteiten te outsourcen naar India, bij een breder publiek onder de aandacht brengen. Hij kijkt erg uit naar zijn komende tijd bij Exes Group en is vastbesloten er een succes van te maken.

Over Erwin

Erwin gaat aan de slag als accountmanager na een periode te hebben gewerkt als Recruitment Consultant bij Personato. Eerder deed Erwin de nodige internationale ervaring op tijdens stages die hij vervulde voor zijn studie International Business & Management aan de Avans Hogeschool in Breda. Hij is in China geweest voor een stage op het gebied van sales. Daarnaast heeft hij tijdens zijn studie meegedaan aan een uitwisseling op het gebied van ondernemerschap, in Bali.

Wilt u weten wat Exes Group voor u kan betekenen op het gebied van engineering en Business Process Outsourcing? U bereikt Erwin via Erwin.Broek@Exes-Group.com.

[ut_button color=”blue” target=”_self” link=”https://www.linkedin.com/company/exes-group-b-v-/” size=”small” shape=”round” title=”LinkedIn ” ]LinkedIn [/ut_button]