Universiteiten in India

Steeds meer bedrijven uit West-Europa vestigen zich in of werken samen met India. De voornaamste redenen hiervoor zijn de hoogopgeleide inwoners en de lage lonen. Indiërs zijn slim en dit blijkt alleen al uit de hoge aantallen universitair opgeleide technici. In vergelijking met Nederland, zijn er sinds halverwege de vorige eeuw 17 x meer universiteiten gevestigd in India. Hieronder vallen ook de Institutes of Technology. Deze zijn vergelijkbaar met de topuniversiteiten in de Verenigde Staten.

Technische universiteiten in India, engineersOnze engineers

Exes Group heeft een pool van 1.200 universitair opgeleide Indiase engineers die werkzaamheden uitvoeren voor onze klanten. Zij zijn werkzaam vanuit onze kantoren in Aurangabad en Pune. We hebben een brede kennis met betrekking tot verschillende disciplines als mechanical engineering, electrical engineering en Internet of Things.

Bent u benieuwd naar de ervaringen van onze opdrachtgevers die ook engineering outsourcen in India? Wij brengen u graag met hen in contact.

[ut_button color=”mid-blue” target=”_self” link=”https://www.linkedin.com/company/exes-group-b-v-/” size=”medium” shape=”round” title=”LinkedIn Exes Group” ]LinkedIn [/ut_button]