Ons team is in januari versterkt met een marketingcommunicatie stagiaire: Sanne van der Loo. Voor Exes Group doet zij onderzoek naar de behoeften op het gebied van outsourcing van engineering. Het doel is om de oplossingen die de organisatie biedt bij u en een breder publiek onder de aandacht te brengen.

Over Sanne

Momenteel is Sanne bezig met haar afstudeeronderzoek. Deze stage is onderdeel van het laatste jaar van de opleiding Commerciële Economie aan de Fontys Hogeschool, in Eindhoven. Eerder deed ze internationale ervaring op tijdens haar stage bij PACCAR Parts Europe. Daarnaast heeft ze de minor Vaardig in Leiderschap afgerond als onderdeel van haar studie.

Onderzoek outsourcen van engineering

Voor haar afstudeeronderzoek is Sanne op zoek naar personen uit de Nederlandse maakindustrie die haar kunnen helpen door een korte enquête in te vullen. Wilt u haar helpen? Klik op onderstaande button en vul de enquête in.

Bent u bovendien benieuwd naar wat Exes Group voor u kan betekenen op het gebied van engineering? Lees dan eens het volgende artikel: https://exesengineering.nl/exes-group-ondersteunt-bg-met-engineering/.

[ut_button color=”red” target=”_self” link=”http://bit.ly/Exesgroup” size=”small” ]Enquête[/ut_button]