‘Personeelstekorten belemmerden in het vierde kwartaal meer dan een kwart van de ondernemingen bij hun werkzaamheden.’ Alhoewel uit dit artikel op nu.nl optimisme blijkt over de werkgelegenheid en investeringen voor 2019, hebben ondernemers wel een zware dobber aan de werving van personeel. De krapte op de arbeidsmarkt is voor vrijwel elk bedrijf voelbaar. 

Verlichting bij arbeidsintensief werk

Een mogelijke oplossing schuilt in het uitbesteden van werk. Uit onderzoek blijkt dat op elke afdeling gemiddeld 30 % arbeidsintensief werk is wat uitgevoerd kan worden op een andere locatie.

Dat is ook de ervaring van veel klanten van Exes Group. Bijvoorbeeld van B&G Hekwerk. Zij ontlasten hun personeel door werkzaamheden op het gebied van engineering en software via Exes Group te outsourcen.

Benieuwd naar ervaringen van andere klanten?

Mail uw vraag naar info@exes-group.com. Wij sturen u graag onze case studies toe waarin we de oplossing voor uiteenlopende opdrachtgevers toelichten.