Weerstand tegen outsourcing. Herkenbaar?

Wanneer het aankomt op outsourcen, weten we uit ervaring dat dit weerstand kan oproepen bij de eigen engineers van een bedrijf. Zij zien het outsourcen van hun engineerswerk vaak als het overnemen van hun werk of zelfs baan.

Gelukkig ervaren we ook dat die weerstand geleidelijk afneemt. Zodra de eigen engineers merken dat de engineers van Exes Group hen vooral ondersteunen en helpen waar het kan op het gebied van engineering.

Voor een soepele start van het outsourcingtraject is het belangrijk om draagvlak te creëren bij de eigen engineers. En van tevoren goed te bespreken welke werkzaamheden zij blijven doen en welke taken de engineers van Exes oppakken.

Benieuwd naar onze ervaringen? Neem dan contact op met Joey Wils of Nick van den Dungen.

Is deze animatie voor u herkenbaar? 


Vorig bericht
Flexibele capaciteit op engineering voor Ampelmann
Volgend bericht
8 manieren om technisch personeel te vinden 

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.