Diensten

Uw engineeringsafdeling flexibiliseren, ondersteuning bij piekbelasting of kosten besparen? Met de oplossingen van Exes Engineering behaalt u uw doelen. Wij bieden de volgende diensten.

Business process outsourcing

Exes Group heeft een breed scala aan oplossingen voor het outsourcen van bedrijfsprocessen. Wij zijn gespecialiseerd in het realiseren van bulkactiviteiten op het gebied van data-validatie, data-opschoning, PDM-implementatie en data-integriteit.

Mechanical engineering

Ter ondersteuning van uw eigen engineers bieden wij flexibele capaciteit op het gebied van engineering. Zowel onsite als offshore. Het geeft uw organisatie de mogelijkheid om een scheiding aan te brengen tussen werk dat waarde toevoegt en arbeidsintensief werk.

Software engineering

Software engineering uitbesteden? Zet onze ervaren engineers in voor het onderhoud of de verbetering van uw softwareoplossingen. Zo bespaart u tijd en kosten en heeft u een betrouwbare back-up voor de lange termijn.

Technical documentation

De diversiteit aan documentatie en het onderhoud ervan brengt veel werk met zich mee. Exes Group neemt het maken van dergelijke documentatie volledig van u over. Van installatie- tot user manual en van spare part manual tot aan service manual.

Industry 4.0

Internet of Things, Big Data, Augmented reality, data-integratie en andere technologische ontwikkelingen veranderen de manier van produceren. Exes Group ondersteunt u bij het uitvoeren van diverse werkzaamheden op het vlak van deze technologische ontwikkelingen.

Wilt u meer weten

over wat Exes Group voor u kan betekenen op het gebied van BPO? Neem dan contact met ons op of meld u aan voor de nieuwsbrief!

Download ons e-book

Zes tips om succesvol te starten met outsourcing