Diensten

Business process outsourcing

Exes Group heeft een breed scala aan oplossingen voor het outsourcen van bedrijfsprocessen. Op deze manier wordt elk proces op de juiste wijze en volledig in het systeem geïmplementeerd. Deze bedrijfsprocessen zijn vaak repeterend en zeer arbeidsintensief voor uw engineers. Exes Group kan deze volledig voor u uitvoeren en zo uw engineers ontlasten.

Wij zijn gespecialiseerd in het realiseren van dit soort bulkactiviteiten op het gebied van data- validatie, data-opschoning, PDM-implementatie en data-integriteit.

Engineering

Exes Group is gespecialiseerd in het uitvoeren van werkzaamheden op het gebied van engineering. Wij bieden flexibele capaciteit, zowel onsite als offshore, en ondersteuning voor de eigen engineers van de organisatie. Het geeft uw organisatie de mogelijkheid om de scheiding te maken tussen het werk dat waarde toevoegt en arbeidsintensief werk.

Exes Group neemt u graag tijdrovend werk uit handen. Tevens zijn wij gespecialiseerd in verschillende engineeringsactiviteiten.

Manuals

De regelgeving met betrekking tot het meeleveren van handleidingen is streng, zowel voor de business-to-business als de business-to-consumer markt. Klanten en eindgebruikers stellen steeds meer eisen aan documentatie en het is niet iets wat men er “even bij doet” op de engineeringsafdeling.

Daarnaast brengt de diversiteit aan manuals en het onderhoud ervan veel werk met zich mee. Exes Group kan het maken van deze documentatie volledig van u overnemen. Van installatie- tot user manual en van spare part manual tot aan service manual.

Industry 4.0

Industrie 4.0 is de benaming voor de vierde revolutie in de industrialisatie. Het verandert de manier van produceren door integratie van Internet of Things, Big Data, Augmented reality, data-integratie en andere technologische ontwikkelingen in de kern van de productie en de productiesystemen.

Exes Group heeft hierin ruime ervaring en kan u ondersteunen bij het uitvoeren van diverse werkzaamheden op het vlak van deze technologische ontwikkelingen.

Wilt u meer weten

over wat Exes Group voor u kan betekenen op het gebied van BPO? Neem dan contact met ons op of meld u aan voor de nieuwsbrief!

Download ons e-book

Zes tips om succesvol te starten met outsourcing

Menu