Engineering outsourcing in India

Exes Group heeft kantoren in Aurangabad en Pune, in India. Veelal werken onze engineers vanuit Aurangabad, 300 kilometer ten oosten van Bombay. Deze stad staat bekend om haar snelgroeiende chemische-, farmaceutische-, en auto-industrieën. Een kleiner gedeelte van onze engineers werkt vanuit Pune, bekend om haar hoge kwantiteit aan software- en IT-bedrijven. Vanuit onze Indiase kantoren ondersteunt Exes Group bedrijven in verschillende landen; primair in Nederland en daarnaast in andere West-Europese land en de Verenigde Staten.

Over onze engineers

Onze engineers in India zijn universitair opgeleid en gespecialiseerd op het gebied van vele, uiteenlopende disciplines. Denk hierbij aan mechanical engineering, scheepsbouw, manuals en softwareontwikkeling. Exes Group haar engineers hebben zowel on-side als offshore ervaring door eerdere samenwerkingen.

Samenwerking bij outsourcing in India

Onze engineers zijn bekend met de westerse bedrijfsvoering. Communicatie met de opdrachtgevers vindt plaats in het Engels.

De Indiase engineers beschikken over alle tools en legale software licenties om de engineerswerkzaamheden te kunnen verrichten voor de klanten. Zeker in de opstartfase zijn onze Nederlandse tussenpersonen betrokken. Zij zorgen dat elke samenwerking goed verloopt en spreken zowel Nederlands, Engels en Duits.

De ambitie van Exes Group

Exes Group heeft zich binnen vijf jaar tijd ontwikkeld van een organisatie met 500 engineers naar een organisatie met 1.200 werkzame engineers. In 2020 is ons streven dat wij minimaal 2.000 engineers in dienst hebben.

Daarbij willen we ons als Exes Group verder ontwikkelen op het gebied van Industry 4.0, oftewel disciplines als Internet of Things, Big Data en Augmented Reality.

Benieuwd naar

ervaringen van de opdrachtgevers van Exes Group die engineering outsourcen naar India? Wij informeren u graag.