Over Exes Group

In de West-Europese kenniseconomie volgen technologische ontwikkelingen elkaar in een razendsnel tempo op. R&D en Innovatie staan centraal in onze maakindustrie en deze vooruitstrevende aanpak opent deuren wereldwijd. Echter, door het stijgend tekort aan technici wordt het steeds moeilijker om deze toonaangevende positie te verbeteren of zelfs te behouden. Doorlooptijden staan onder druk, kostprijzen nemen alsmaar toe en werkzaamheden blijven liggen door het gebrek aan capaciteit.

Outsourcing services

Exes Group helpt bedrijven uit de maakindustrie aan deze problematiek te ontkomen door het outsourcen van engineeringwerkzaamheden naar India. Door het creëren van flexibele capaciteit kunnen klanten zich richten op kennisintensieve werkzaamheden als R&D, Innovatie en conceptontwikkeling. Ons doel is om een situatie te creëren waarbij uw engineers specifiek bezig zijn met werkzaamheden die waarde toevoegen voor de organisatie. Overige activiteiten binnen de engineeringafdeling of tekenkamer die juist weinig waarde toevoegen, weinig kennis vereisen, hoog volume hebben en hoog repeterend zijn, nemen we uit handen. Door de demarcatie ‘kennisintensief – arbeidsintensief’ toe te passen zetten we samen met onze klanten gericht de juiste competenties in, tegen de juiste kosten, bij de juiste activiteiten.

Wij hebben een volledige focus op het ontlasten van onze klanten door het bieden van low-cost engineering. Met een pool van meer dan 1.100 resources bieden we een breed spectrum aan engineerwerkzaamheden op verschillende disciplines als mechanische engineering, electrical engineering en Internet of Things.

Locatie

Exes Group is gevestigd op de High Tech Campus te Eindhoven, het hart van de Brainport region. We zijn al ruim 10 jaar een solide partner in het succesvol uitbesteden van engineeringwerkzaamheden. Door middel van lokaal projectmanagement en een samenwerking op basis van West-Europese normen, waarden en standaarden is flexibele low-cost engineering capaciteit dichterbij dan u denkt.