Software engineering uitbesteden

Software engineering uitbesteden? Zet onze ervaren engineers in voor de ontwikkeling, het onderhoud, of de verbetering van uw softwareoplossingen. Zo bespaart u tijd en kosten en heeft u een betrouwbare backup voor de lange termijn.

Wilt u dat uw eigen mensen de handen weer vrij hebben om het echte denkwerk op te pakken? Besteed dan het onderhoud van uw software-oplossingen uit aan Exes Group. Denk daarbij aan werkzaamheden zoals het verrichten van uitbreidingen van applicaties, het herstellen van fouten, of aan migratie van applicaties naar nieuwe technologie.

Onze ervaren back-end en front-end software engineers hebben ruime ervaring in een breed scala aan ontwikkelplatformen en tools. Dat varieert van open-source varianten zoals PostgreSQL, PostgresPURE, MySQL, MongoDB en MariaDB tot commerciële platformen zoals Microsoft SQL Server, Oracle en Sybase en OptimaData.

De engineers zijn bekend met uiteenlopende programmeertalen, waaronder C/C ++, HTML5/CSS3 en Java, JavaScript, PHP, Python en Ruby.

Meer weten

Heeft u ondersteuning nodig op het gebied van software engineering? Neem dan contact met ons op

Download ons e-book

Zes tips om succesvol te starten met outsourcing.