Business process outsourcing

Exes Group heeft een breed scala aan oplossingen voor het outsourcen van bedrijfsprocessen. Op deze manier wordt elk proces op de juiste wijze en volledig in het systeem geïmplementeerd. Deze bedrijfsprocessen zijn vaak repeterend en zeer arbeidsintensief voor uw engineers. Exes Group kan deze volledig voor u uitvoeren en zo uw engineers ontlasten. Wij zijn gespecialiseerd in het realiseren van dit soort bulkactiviteiten op het gebied van data- validatie, data-opschoning, PDM-implementatie en data-integriteit.

Data-validatie outsourcen

Door het valideren van data worden er verschillende problemen binnen het systeem van uw organisatie opgelost. Dubbele date wordt verwijderd, structuurfouten opgelost en er vindt controle plaats op de volledigheid van datasets. Onze engineers voeren deze werkzaamheden uit met speciale, eigen software. Data-validatie verhoogd de kwaliteit van elke datasets in de organisatie. Bovendien worden de processen bunnen uw organisatie beter benut.

Data-opschonen

Er zitten vaak fouten in de data die in de systemen staat. Deze zijn bijvoorbeeld verkeerd opgebouwd of ze staan dubbel in het systeem. Exes Group kan deze fouten uit het systeem van uw organisatie halen zodat de gegevens kunnen worden geoptimaliseerd. Eenmalig of op regelmatige basis. Hoe hoger de correctheid van data, des te hoger de efficiëntie op de werkvloer.

PDM-implementatie

Het implementeren van een PDM-systeem (Product Data Management) zorgt ervoor dat alle technische informatie van een item of onderdeel direct beschikbaar is. Dit resulteert in een hoge mate van efficiëntie op de afdelingen binnen uw organisatie. De focus binnen PDM-software ligt op het beheren, wijzigen en archiveren van gegevens gerelateerd aan producten en machines. Onze engineers zijn gespecialiseerd in het overnemen van deze data in het systeem en het zorgvuldig implementeren van het systeem.

De engineers van Exes Group werken met meerdere, verschillende PDM-software als Vault, Teamcenter, EPDM en Windchill.

Data-integriteit

Bij veel bedrijven komt data voort uit verschillende bronnen en systemen. Door de integriteit van deze datasets te laten optimaliseren door Exes Group, kunnen de afdelingen vertrouwen op de data die zij gebruiken bij hun werkzaamheden.

Een flexibele schil van engineers

Beschikt u over een vaste kern van goede engineers, maar kent uw bedrijf piekmomenten die het vaste team niet aankan?…

Wilt u meer weten

over wat Exes Group voor u kan betekenen op het gebied van BPO? Neem dan contact met ons op of meld u aan voor de nieuwsbrief!

Download ons e-book

Zes tips om succesvol te starten met outsourcing