Een flexibele schil van engineers

Beschikt u over een vaste kern van goede engineers, maar kent uw bedrijf piekmomenten die het vaste team niet aankan? Werken uw engineers (te) vaak over? We helpen u graag om meer wendbaar, of agile te worden door uw engineeringswerk te outsourcen.

Met de engineers van Exes Group bent u in staat een flexibele schil op te bouwen. Flexibel, maar bestendig. Want waneer u deze professionals vaker inzet, leren ze de organisatie beter kennen en zijn ze in staat sneller te schakelen.

Exes Group heeft een flexibele pool van zo’n 1.200 engineers. Die werken veelal vanuit India en soms tijdelijk op locatie in Nederland.

Meer informatie? Neem dan contact op.

Vorig bericht
Advies: stop met vissen in dezelfde vijver
Volgend bericht
Oplossing voor krapte op arbeidsmarkt

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.