Het zijn bizarre tijden. De corona crisis treft de hele wereld. We leven mee met iedereen die getroffen is door deze pandemie. Exes Engineering is in staat om door te werken. Onze systemen zijn al ingericht om op afstand te werken en we zijn blij te kunnen melden dat al onze engineers in goede gezondheid zijn. Zowel in Nederland als in India.

Werken vanuit huis

In India is op 23 maart een complete lockdown afgekondigd voor 21 dagen. Dat betekent voor alle engineers dat zij tot die tijd vanuit huis werken.

In Nederland werken de engineers waar het kan en mag door op locatie. Iedereen is op de hoogte van de voorzorgsmaatregelen vanuit het RIVM en houdt zich daaraan. Waar het niet mogelijk is om op locatie te werken, wordt vanuit huis gewerkt. In de benodigde apparatuur is voorzien.

Vanuit Exes’ hoofdkantoor  – dat inmiddels ook grotendeels is verplaatst naar onze woonhuizen – hebben we regelmatig contact met alle engineers. Wanneer zij vragen of zorgen hebben, proberen we zo goed mogelijk mee te denken.

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op via 040 – 820 01 09.

We wensen u veel sterkte de komende periode. Blijf gezond.